Stralend zwanger in Noppies

Zwanger

We kennen het allemaal: je bent net zwanger en je buik begint wat op te bollen. Die spijkerbroek krijg je niet meer over je bovenbenen heen en je truitjes kruipen omhoog. Je bent moe van de zwangerschap. Je voelt je aan de ene kant supervrouwelijk met je mooie ronde vormen, maar je kleding laat het totaal afweten in dat laten zien aan de wereld. Ja, het is tijd voor positiekleding! De eerste keer is het misschien wat onwennig om die broeken met elastieken band aan te doen. Maar geloof me, je bent binnen no time om. Niks zit zo comfortabel als positiekleding en Noppies heeft de allerleukste collectie die je laat stralen als een koningin.

Positiekleding van Noppies

De collectie van Noppies komt in verschillende stijlen. Zo kan je sportief gekleed gaan, maar ook klassiek elegant. Ik zelf ben ontzettend fan van de positiejurkjes. Met een lekkere legging eronder zie je er toch mooi vrouwelijk uit op een comfortabele manier. En we willen ons allemaal comfortabel voelen tijdens de zwangerschap. Zwanger zijn brengt namelijk al genoeg ongemakken met zich mee. En je man zal het ook opmerken als je je weer wat leuker kleedt. Dat zorgt toch voor wat meer romantiek als je snapt wat ik bedoel. Laat Noppies nou ook hele fijne lingerie verkopen. Ja want zelfs je onderbroeken zijn te klein geworden. En het is toch leuk om er af en toe nog sexy uit te zien. Gelukkig heeft Noppies verstand van de zwangere vrouw.

Modieuze voedingskleding

Ben je al bevallen? Dan heeft Noppies ook hele leuke voedingskleding. Het is superhandig als je geen schroom hebt om in het openbaar te voeden. Je schuift een flapje opzij en zo kan je je baby toch de borst geven, zonder dat de boel geheel ontbloot moet worden. Functioneel, comfortabel en discreet. Ik ben super fan! Vooral de voedingsjurkjes van Noppies vind ik leuk. Ze zijn zo elegant dat ik ze ook naar kantoor draag. Niemand die het door heeft.

Baby home collection

Noppies heft sinds kort ook een Baby home collection. Hier kan je je hart ophalen aan de leukste meubels en accessoires voor baby’s en babykamers. Zo hebben ze een ontzettend schattig rieten wiegje en mooie houten speeltjes zoals een baby gym. Ook hebben ze een collectie hydrofiel luiers en dekentjes. Noppies heeft goed door wat de moderne ouder wil. Ze hebben mij in ieder geval als trouwe klant. Vooral omdat er weer een baby’tje op komst is.