Touringcar huren voor een onvergetelijk schoolreisje

Je kent het wel, er moet weer een schoolreisje georganiseerd worden en jij bent dit jaar de klos. In het kader van cultuur snuiven, willen ze dit keer naar het buitenland. Maar hoe krijg je dertig kinderen in Duitsland of Frankrijk? Ga je carpoolen met ouders of kies je voor een gemakkelijkere mogelijkheid? Wij gaan altijd voor een touringcar. Het is betaalbaar, praktisch en leuk voor de kinderen. Ga dus voor een Touringcar huren en geef de kinderen een onvergetelijk schoolreisje!

Hoe moet je een touringcar huren?

In principe het een touringcar huren best recht toe recht aan. Je zoekt een verhuurbedrijf, kiest een touringcar uit en bespreekt de data die je nodig hebt. Je moet je echter wel voorbereiden. Zo maak je een touringcar huren een stuk makkelijk voor jezelf. Aan de volgende dingen kun je denken:

  • Hoeveel zitplaatsen heb je nodig? Vergeet de begeleiders niet mee te tellen
  • Wat voor service wil je? Met volle tank? Met een WC erin? Wil je een chauffeur er bij? Dit is per verhuurbedrijf verschillend en je merkt het in de prijs.
  • Hoeveel kilometers ga je rijden? Ook belangrijk in het berekenen van de kosten

Als je deze dingen op een rijtje hebt voor jezelf, dan kan je overgaan tot het touringcar huren. Vraag een aantal offertes op en kies de beste deal uit.

Het beste schoolreisje in jaren

Met de beste deal zorg jij voor het beste schoolreisje in jaren tijd! De juiste touringcar huren is ook een garantie voor een onvergetelijke trip naar het buitenland. Dit is iets waar kinderen jaren later nog enthousiast op terugkijken. En het gaat uiteindelijk om het geven van een leuke tijd aan de kids! Moeten jullie ver reizen? Zorg dan dat je de reis goed voorbereidt voor de kinderen. Naast het touringcar huren is het ook belangrijk dat je de reis goed plant. Dat je zorgt voor genoeg tussenstops en een leuke sfeer in de bus. Dit kun je bereiken door alle kinderen een aantal opdrachten te geven onderweg. Bijvoorbeeld het tellen van rode auto’s. Zo houdt je ze zeker een aantal uur zoet.

Zo nu kan je een touringcar huren, een programma in elkaar draaien en je mentaal voorbereiden op een zware week. Want we weten allemaal dat het begeleiden van een schoolreisje leuk is, maar ook ontzettend vermoeiend. Ik hoop dat deze tips het wat makkelijker maakt voor je. Ik wens je veel succes!