Jouw bruiloft tot in de puntjes gepland

Het lenteseizoen is weer aangebroken, en daarmee het seizoen van trouwen. Hoe lang je het ook al plant, het felle zonnetje maar zónder de hete temperaturen is voor iedereen het ideale seizoen. Overal bloeiende bloemetjes, groen gras en volle boomtakken, een zonnetje aan de lucht maar zonder je rot te zweten in je jurk of smoking. Heerlijk toch? Dat eerste hapje taart delen met je grote liefde, samen op de foto en lekker met al je familie en vrienden genieten en dromen over het hele leven wat je samen voor je hebt. Maar dat de dag van je dromen dichtbij komt betekent ook dat er wat essentiële stukjes planning geregeld moeten worden. Met de checklist hieronder zorgen wij ervoor dat je écht niks vergeet!

Oefen je make-up!

Of je nou zelf je make-up gaat doen, een visagist inhuurt of een vriend of familielid je op laat maken voor de grote dag, je wil niet voor verrassingen komen te staan. Dat levert onnodig veel stress op! Dus spreek af met diegene die je op gaat maken of pak zelf je spullen erbij en ga er eens goed voor zitten om te oefenen en te kijken welke kleuren er bij jou passen. Welke schaduwvormen het mooist staan, of je niet toch nog een nét iets diepere kleur nodig hebt of dezelfde kleur maar dan met iets meer of minder glitter. Nu heb je nog tijd om de perfecte kleur te bestellen, alles uit te testen en te oefenen met de perfecte overgangen en het matchen van de goede kleuren. Oefenen baart kunst! Je handen wennen steeds meer aan de beweging, je leert hoeveel product er op je kwast hoort, enzovoort. Ook zie je steeds beter wat er bij jouw huids- en haarkleur past.

De essentiële extra’s

Ga nog één keer na wat je altijd voor je zag als je dacht aan jouw bruiloft als een klein meisje. Of dat nou ging om een enorm roze springkussen, een verlichte dansvloer huren, een speciaal soort dessert na het diner als een throwback naar jullie eerste date, een speciaal liedje of een accessoire voor bij je jurk, doe nog een keer je uiterste best om het waar te maken. Je doet dit maar één keer en je wil geen spijt hebben dat je niet alles uit de kast hebt gehaald. Dus huur die verlichte dansvloer, laserstralen of glijbaan en maak al je dromen waar deze lente!