Artiest boeken | Live muziek voor jouw oud en nieuw feest

Het nieuwe jaar staat alweer bijna voor de deur. Dat betekent tijd voor een knallende afsluiting van 2019 en een geweldig begin van 2020. Heb jij al nagedacht over de muziek die je die avond wilt horen? Een live artiest boeken voor jouw nieuwjaarsevent kan eenvoudig online bij Plugify! Wij geven jou de nodige dosis inspiratie voor jouw oud en nieuw feest, nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsbrunch.

Artiest boeken voor jouw oud & nieuw feest
Organiseer jij een groot feest met veel genodigden op een evenementen locatie? Dan is het aan te raden om een knallende live band uit te nodigen om het publiek volledig uit zijn dak te laten gaan. Een live band vult de zaal met muziek, waardoor niemand meer stil kan blijven staan. Onze tip is Plugify artiest Step the Gap, eventueel is deze band ook in XL-versie te boeken. Via Plugify boek je hen eenvoudig online. Je ziet daarbij direct online wat de kosten zijn en staat via het Platform direct in contact met de band zelf.

Artiest boeken voor jouw nieuwjaarsborrel
Ben je op zoek naar een artiest voor jouw nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel? Dan is het aan te raden om te gaan voor een feestelijk duo of trio, een lounge DJ of bijvoorbeeld een laid-back singer songwriter. Onze tip is het akoestische trio Baragan, ook zij zijn eenvoudig online te boeken via Plugify.

Artiest boeken voor jouw nieuwjaarsbrunch?
Organiseer je een nieuwjaarsbrunch met familie of vrienden? Dan kan live muziek een speciale toevoeging zijn. Een goede artiest brengt sfeer naar jouw gelegenheid. Een instrumentale act voor op de achtergrond laat ruimte om gezellig met elkaar te kunnen kletsen onder het genot van live muziek. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een pianist of gitarist. Onze tip is Pianist & Accordeonist Robin El-Hage die je online op Plugify kan boeken.

Inspiratie voor nieuwjaarsnummers
Wij hebben een top 5 met nieuwjaarsnummers voor jou samengesteld. Je kan de artiest zelf natuurlijk ook vragen of hij al bepaalde nieuwjaarsnummers in zijn repertoire heeft.
1. Happy New Year – ABBA
2. Funky New Year – The Eagles
3. New Year’s Resolution – Otis Redding & Carla Thomas
4. Bringing a Brand New Year – B.B. King
5. New Years Eve – First Aid Kit

Waar vind ik de perfecte live artiest voor iedere gelegenheid?
Ben je er nog niet helemaal uit wat voor live muziek jij op jouw event zou willen horen? Neem dan eens een kijkje tussen het aanbod aan artiesten op Plugify. Je vindt daar meer dan 2000 artiesten die je eenvoudig online kan boeken. Je kan in de zoekbalk van de Plugify website invullen waar jij naar op zoek bent. Typ bijvoorbeeld: ‘zanger’, ‘band’ of ‘DJ’. Daarnaast kan je ook filteren op jouw budget en het gewenste muziekgenre.  Tip! Vul bij het zoeken naar een artiest voor een feestdag altijd bovenaan de datum van het optreden in. Op die manier krijg jij een duidelijk beeld over wat de kosten precies zullen zijn. Sommige artiesten rekenen namelijk feestdagentoeslag. Als je op een artiest klikt kom je op de artiestenpagina terecht. Daar zie je direct een biografie, video van een live performance en de prijzen op basis van de speeltijd staan. Heb je interesse? Dan kan je geheel vrijblijvend op de knop ‘Check Beschikbaarheid’ klikken. De artiest komt dan binnen 24 uur bij je terug of hij beschikbaar is. Vervolgens kan je met elkaar de details bespreken en de boeking rond maken door online de offerte te accepteren en te betalen via iDeal. Voor zakelijke boekingen is het ook mogelijk om te betalen via ‘Overboeking’ waarbij je een factuur in je email zal ontvangen die je door kan zetten naar de financiële administratie. Heb je nog vragen of kom je er zelf niet helemaal uit? Stuur dan gerust een mailtje naar info@plugify.nl met jouw muzikale wensen en budget en krijg suggesties op maat.