Tips voor een heerlijke kinderfeest maaltijd

Is je lieve dochtertje of zoontje binnenkort jarig? Dan wil je hem of haar natuurlijk een onvergetelijke dag bezorgen. Kinderen zijn dol op liefde en aandacht, en staan graag in het middelpunt van belangstelling. Een kinderfeest mag dan ook niet ontbreken wanneer je kind jarig een jaartje ouder wordt. Maar een kinderfeest is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten, zowel voor de kinderen als ook de ouders. Daarom vind je hieronder enkele tips om een geslaagde maaltijd voor te schotelen tijdens het kinderfeest en leer je waar je moet bestellen door te zoeken op "food open near me". 

 

 

Tip 1: Bereid zelf een maaltijd

Ben je dol op koken? Probeer je graag nieuwe recepten uit? Dan kun je ervoor kiezen om zelf een heerlijk feestmaal te bereiden. Maar… wat eten we vanavond van Butlon bijvoorbeeld? Afhankelijk van de aanvang van het kinderfeest kun je een lunch of een avondmaaltijd bereiden of bestellen. Er zijn talloze mogelijkheden voor een kinderfeest, maar maak het jezelf vooral niet te moeilijk. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je kunt genieten van het kinderfeest van je kind. Kies iets dat je eenvoudig kunt bereiden en waarbij je vooraf het zware werk al kunt verrichten. Zo zijn kinderen natuurlijk dol op frietjes, iets dat eenvoudig te bereiden is. Of wat dacht je van pannenkoeken? Laat de kinderen deze zelf versieren met klein gesneden fruit, spekjes en andere lekkere dingen. Zo kunnen ze zelf hun feestpannenkoek maken.

 

 

Tip 2: Boek een foodtruck

Ben je niet echt een keukenprinses of heb je geen zin om voor zoveel personen te koken? Dan is er een leuke én originele oplossing: de foodtruck. Dit wordt vandaag de dag alsmaar populairder. Er zijn dan ook al veel festivals en evenementen die maar al te graag gebruikmaken van foodtrucks. En dat is zo gek nog niet, want op die manier hoef je zelf de handen niet uit de mouwen te steken en kun je volledig genieten van het feestje. Bovendien is het vaak ook mogelijk voor de kinderen om een kijkje in de keuken van de foodtruck te nemen. Dit vinden ze natuurlijk hartstikke leuk. Er is veel mogelijk op het gebied van foodtrucks. Zo kun je kiezen voor een zoete poffertjestruck, een foodtruck met gezonde fruitsnacks, een foodtruck met heerlijke crêpes en galettes of een foodtruck met ijs en wafels.

 

 

Tip 3: Bestel online een maaltijd

Zie je het niet zo zitten om zelf in de keuken te staan zwoegen of een foodtruck te boeken? Dan is er nog een derde optie, namelijk online eten bestellen. Het grote voordeel van online eten bestellen is het enorme aanbod. Aangezien kinderen nogal fijnproevers kunnen zijn, is dit erg handig. Of jullie nu zin hebben in Italiaans, Mexicaans, Frans of Aziatisch eten, het is allemaal mogelijk. Bovendien wordt het ook nog eens thuis bezorgd, waardoor je geen tijd verliest aan koken of eten afhalen.