Wat kun je met een afzetpaal?

Een afzetpaal kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kun je een rood-wit gestreepte afzetpaal gebruiken om ervoor te zorgen dat auto’s niet over het fietspad kunnen rijden. Maar je kan bij een afzetpaal ook denken aan de exemplaren met uittrekbaar lint, waardoor je een bepaalde brede doorgang af kan zetten, een pad in een groothandel dat bijgevuld moet worden, of om een looproute te creëren. Uiteraard heb je hier, afhankelijk van de afstand die je wil overbruggen, meerdere palen bij nodig. In ieder geval ten minste twee. De afzetpaal met uittrekbaar lint zie je ook in pretparken, hotels, beurzen, evenementen en allerlei andere locaties waar voorkomen moet worden dat mensen te dicht bij een bepaalde plaats komen. Bovendien in het mogelijk om het uittrekbare lint te laten bedrukken, zodat het echt betrekking krijgt op jouw bedrijf, de desbetreffende locatie of het evenement. Daarnaast kun je ook de paal zelf van jouw bedrijfsnaam of logo voorzien.

Waar koop je een afzetpaal

Als je een afzetpaal wil kopen, dan kun je hiervoor bij verschillende leveranciers terecht, zowel in de winkel als online, maar In-Liner is zeker de beste op dit gebied. Via de website heb je niet alleen een ruime keuze uit verschillende soorten palen en lint, maar ook uit de wandhouders en andere accessoires die hierbij van dienst kunnen zijn. En wil je een mooi soort afzetpaal, die bijvoorbeeld geschikt is tijdens een filmpremière, diploma uitreiking of andere belangrijke gebeurtenis, dan kun je voor de zogeheten rode loper palen kiezen. Deze zijn modieus ontworpen, sierlijk en van glimmend materiaal gemaakt. Bovendien hebben ze in plaats van lint een mooi, stevig, gedraaid touw tussen de palen. Op deze manier krijgt jouw afzetting niet alleen een feestelijke, maar ook een chique uitstraling, die zonder twijfel bij iedere speciale gebeurtenis past.

Is het ook mogelijk om een afzetpaal te huren?

Als je een afzetpaal wil huren, dan is dit is zeker mogelijk, maar mocht je van plan zijn om de palen vaker te gaan gebruiken, dan is kopen een betere optie. De palen zijn immers niet zo kostbaar, dus als je ze een paar keer gebruikt hebt ben je al goedkoper uit dan wanneer je ze steeds moet huren. En je kan ze voor iedere gelegenheid aanpassen, door er een andere kleur lint, of een bedrukt lint in te zetten. Bovendien zijn voor de rode loper palen verschillende kleuren touw beschikbaar, waardoor je een setting met deze palen ook op iedere situatie kan afstemmen. Daarom is het zeker aan te raden om de palen persoonlijk aan te schaffen in plaats van deze te huren. Bovendien zou je de palen zelf aan een bevriende relatie kunnen verhuren en op deze manier je investering terug kunnen verdienen.

In-Liner | Afzetpaaltjes voor de beste prijs en kwaliteit.

Waar moet ik de afzetpalen ophalen?

De afzetpalen zijn zowel in Nederland als in België verkrijgbaar, maar je hoeft ze niet per sé op te halen. Bestellingen van €600 of meer worden gratis aan huis bezorgd, dus dat maakt het allemaal nog makkelijker.